Figuurstudio Tineke - Logo

Meer gezond en vitaal. 

Je persoonlijke coach voor het optimaliseren van je leefstijl. Heerlijk! 

Veranderen van lifestyle

Een gezonde en vitale lifestyle begint met een evenwichtige en uitgebalanceerde maaltijd
Een verandering van lifestyle moet vooral vanuit jezelf komen.
Alleen jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk.
Wij kunnen handvaten aanreiken of je dat duwtje in de goede richting geven, maar je moet het vooral zelf doen.
Kleine stapjes en haalbare doelen stellen, of je nu naar maat 46 of 36 wilt, het gaat erom dat je lekker in je vel zit!
 
Met een fittere, gezondere en vitale levenstijl wordt je energieker en dat is uiteindelijk waar het allemaal om gaat.!!
Eerst bewustwording en inzicht in je eigen gedrag(voedingspatroon) en dan daarmee aan de slag.
 

Kennismakingsgesprek

De eerste stap begint al hier op de website. Op dit moment zul je twijfelen en wellicht weg willen klikken. Toch willen we je uitnodigen voor een eerste gratis kennismakingsgesprek. In dit uur maken we kennis, delen we ervaringen en wellicht kom je zelf al met een uitdaging waar je over wilt brainstormen. Onze gesprekken zijn vertrouwelijk, open en eerlijk. In een eerste kennismakingsgesprek merk je wellicht direct al 'dat het goed zit' en je een vervolgafspraak wilt maken.

Mail of bel ons gewoon eens voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het is sowieso altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.

Figuurstudio Tineke

Achter Figuurstudio Tineke zit Tineke Switzar-Heemskerk, gediplomeerd en erkend gecertificeerd gewichtsconsulente.

Met Figuurstudio Tineke wordt advies en begeleiding aangeboden welke ontwikkeld zijn op basis van de behoeften van de individu, dus advies op maat. Een persoonlijke werkwijze met als doel gewoontes doorbreken, fitter en gewoon weer lekker in je vel komen te zitten. Op de website staat alle informatie vermeld om aan de slag te gaan. Een kwestie van een kennismakingsgesprek aanvragen. De eerste stap is dan gemaakt!

Kan ik declareren?

Figuurstudio Tineke is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). De begeleiding door Figuurstudio Tineke wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. De voorwaarden zijn terug te vinden in uw eigen polis.

Ook kunt u contact opnemen met Figuurstudio Tineke om de op dit moment aangesloten verzekeraars op te vragen. De vergoeding van de verzekeraars varieert van een gedeeltelijke vergoeding tot een volledige vergoeding van de diensten van Figuurstudio Tineke.

GRATIS kennismakingsgesprek

De eerste stap maken om te werken aan een gezonde lifestyle is altijd moeilijk. Maar er zijn al vele vrouwen voor je geweest. Een goede eerste stap is een kennismakingsgesprek. Vul het formulier in en wij maken een persoonlijke afspraak met je. Doen!