Figuurstudio Tineke - Logo

Een persoonlijke begeleiding. 

Eerst jouw wensen. Dan een plan. En samen aan de slag. Met resultaat. 

Welkom op de website van Figuurstudio Tineke

Even voorstellen: mijn naam is Tineke Switzar-Heemskerk, gediplomeerd en erkend gecertificeerd gewichtsconsulente. Wil je je huidige voedingspatroon eens onder de loep nemen, lekkerder in je vel zitten, of eindelijk eens van die paar overtollige kilo's af, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Omdat iedereen anders is, is er voor iedereen een passend advies. Denk hierbij aan medicijngebruik, onregelmatig werk, zwangerschap, overgang etc. Samen kijken we welke veranderingen we kunnen doorvoeren naar blijvend gewichtsverlies en uiteindelijk gewichtsbeheersing. Een advies op maat voor het best mogelijke resultaat.

Daar wij aangesloten zijn bij BGN, de branchevereniging voor gewichtsconsulentes, is bij veel verzekeraars een vergoeding mogelijk. Neem eens contact met ons op om te kijken of je recht hebt op een vergoeding.

Uiteraard is een gezond en verantwoord voedingspatroon niet afdoende. Essentieel hierbij is de lichaamsbeweging. Figuurstudio Tineke werkt samen met Green-Fit House of Health and Fitness in Leidschendam Voorburg. Samen kunnen we een programma opstellen voor een totaalpakket.

Als je niet in staat bent om te sporten op maat, dan hebben we een alternatieve geweldige oplossing. Ook bij blessures is onze elektrosimulatie een ideale oplossing. Bij elektrosimulatie wordt geen afbreuk gedaan aan de spiermassa en de ontstane vetverbranding blijft. Hierdoor blijft de spiermassa behouden.

Neem eens contact op als je aan de slag wilt voor voeding, lifestyle en gewichtsbeheersing.

Figuurstudio Tineke

Achter Figuurstudio Tineke zit Tineke Switzar-Heemskerk, gediplomeerd en erkend gecertificeerd gewichtsconsulente.

Met Figuurstudio Tineke wordt advies en begeleiding aangeboden welke ontwikkeld zijn op basis van de behoeften van de individu, dus advies op maat. Een persoonlijke werkwijze met als doel gewoontes doorbreken, fitter en gewoon weer lekker in je vel komen te zitten. Op de website staat alle informatie vermeld om aan de slag te gaan. Een kwestie van een kennismakingsgesprek aanvragen. De eerste stap is dan gemaakt!

Kan ik declareren?

Figuurstudio Tineke is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). De begeleiding door Figuurstudio Tineke wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. De voorwaarden zijn terug te vinden in uw eigen polis.

Ook kunt u contact opnemen met Figuurstudio Tineke om de op dit moment aangesloten verzekeraars op te vragen. De vergoeding van de verzekeraars varieert van een gedeeltelijke vergoeding tot een volledige vergoeding van de diensten van Figuurstudio Tineke.

GRATIS kennismakingsgesprek

De eerste stap maken om te werken aan een gezonde lifestyle is altijd moeilijk. Maar er zijn al vele vrouwen voor je geweest. Een goede eerste stap is een kennismakingsgesprek. Vul het formulier in en wij maken een persoonlijke afspraak met je. Doen!