Figuurstudio Tineke - Logo

Optimale gewichtsbeheersing. 

Overgewicht. Ondergewicht. Op naar een permanent stabiel eet- en leefpatroon. 

Structurele veranderingen. Voeding & bewegen.

Gewichtsbeheersing, afvallen, het begint allemaal met het veranderen van je huidige lifestyle en bewustwording van je levensstijl.

Een gezonde en vitale lifestyle begint met een evenwichtige en uitgebalanceerde maaltijd. Een verandering van lifestyle moet vooral vanuit jezelf komen.
Alleen jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk. Wij kunnen handvatten aanreiken of je dat duwtje in de goede richting geven, maar je moet het vooral zelf doen.

Kleine stapjes en haalbare doelen stellen, of je nu naar maat 46 of 36 wilt, het gaat erom dat je lekker in je vel zit! Met een fittere, gezondere en vitale levensstijl wordt je energieker en dat is uiteindelijk waar het allemaal om gaat.!!

Eerst bewustwording en inzicht in je eigen gedrag(voedingspatroon) en dan daarmee aan de slag.

Figuurstudio Tineke

Achter Figuurstudio Tineke zit Tineke Switzar-Heemskerk, gediplomeerd en erkend gecertificeerd gewichtsconsulente.

Met Figuurstudio Tineke wordt advies en begeleiding aangeboden welke ontwikkeld zijn op basis van de behoeften van de individu, dus advies op maat. Een persoonlijke werkwijze met als doel gewoontes doorbreken, fitter en gewoon weer lekker in je vel komen te zitten. Op de website staat alle informatie vermeld om aan de slag te gaan. Een kwestie van een kennismakingsgesprek aanvragen. De eerste stap is dan gemaakt!

Kan ik declareren?

Figuurstudio Tineke is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). De begeleiding door Figuurstudio Tineke wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. De voorwaarden zijn terug te vinden in uw eigen polis.

Ook kunt u contact opnemen met Figuurstudio Tineke om de op dit moment aangesloten verzekeraars op te vragen. De vergoeding van de verzekeraars varieert van een gedeeltelijke vergoeding tot een volledige vergoeding van de diensten van Figuurstudio Tineke.

GRATIS kennismakingsgesprek

De eerste stap maken om te werken aan een gezonde lifestyle is altijd moeilijk. Maar er zijn al vele vrouwen voor je geweest. Een goede eerste stap is een kennismakingsgesprek. Vul het formulier in en wij maken een persoonlijke afspraak met je. Doen!