Figuurstudio Tineke - Logo

Professioneel advies. 

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor collega-professionals uit de sportwereld en hulpverlening. 

Advies over gewichtsbeheersing, voeding en lifestyle. Ook voor professionals.

Ben jij die sportschoolhouder, zorgverlener of werkzaam in een segment wat te maken heeft met gewichtsbeheersing, voeding of lifestyle? Dan komen we graag in contact. Figuurstudio Tineke werkt niet alleen voor particulieren, maar wordt ook met zeer grote regelmaat ingezet door collega-professionals uit de hulpverlening en fitnesswereld.

Onze diensten stellen we graag beschikbaar om patiënten of cliënten op weg te helpen naar een gezondere levensstijl. Onze diensten zijn goed inpasbaar bij programma's voor beter en meer bewegen, reïntegraties na ziekte en / of revalidaties. Samen met onze ketenpartners passen wij onze diensten aan het lopende of nieuwe programma.

Vraag ons eens naar onze ondersteunende diensten / advies. Via LinkedIn komen we graag met nieuwe netwerkpartners in contact.

Figuurstudio Tineke is inzetbaar voor advisering bij:

  • zorgverleners
  • zorgverzekeraars
  • sportscholen
  • fysiotherapeuten
  • ouderenzorg
  • jeugdzorg
  • gemeente-initiatieven / planvorming
  • Rijksoverheid

Figuurstudio Tineke

Achter Figuurstudio Tineke zit Tineke Switzar-Heemskerk, gediplomeerd en erkend gecertificeerd gewichtsconsulente.

Met Figuurstudio Tineke wordt advies en begeleiding aangeboden welke ontwikkeld zijn op basis van de behoeften van de individu, dus advies op maat. Een persoonlijke werkwijze met als doel gewoontes doorbreken, fitter en gewoon weer lekker in je vel komen te zitten. Op de website staat alle informatie vermeld om aan de slag te gaan. Een kwestie van een kennismakingsgesprek aanvragen. De eerste stap is dan gemaakt!

Kan ik declareren?

Figuurstudio Tineke is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). De begeleiding door Figuurstudio Tineke wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. De voorwaarden zijn terug te vinden in uw eigen polis.

Ook kunt u contact opnemen met Figuurstudio Tineke om de op dit moment aangesloten verzekeraars op te vragen. De vergoeding van de verzekeraars varieert van een gedeeltelijke vergoeding tot een volledige vergoeding van de diensten van Figuurstudio Tineke.

GRATIS kennismakingsgesprek

De eerste stap maken om te werken aan een gezonde lifestyle is altijd moeilijk. Maar er zijn al vele vrouwen voor je geweest. Een goede eerste stap is een kennismakingsgesprek. Vul het formulier in en wij maken een persoonlijke afspraak met je. Doen!