Figuurstudio Tineke - Logo

Neem die stap!

Lekkerder in je vel. Fitter. Frisser. Met een blijvend resultaat. Bel of mail! 

Direct contact opnemen

Figuurstudio Tineke

Correspondentieadres:
Doctor van Noortstraat 130
2266 HB Stompwijk

Mobiel telefoonnummer: 06-24705448

Locatie Leidschendam-Voorburg op afspraak:
Green-Fit House of Health and Fitness
Veurselaan 117
2272 AT Voorburg

Locatie Oegstgeest op afspraak:
Bailine
Irislaan 281 F
2343 CM Oegstgeest

E-mail: info@figuurstudiotineke.nl

Figuurstudio Tineke

Achter Figuurstudio Tineke zit Tineke Switzar-Heemskerk, gediplomeerd en erkend gecertificeerd gewichtsconsulente.

Met Figuurstudio Tineke wordt advies en begeleiding aangeboden welke ontwikkeld zijn op basis van de behoeften van de individu, dus advies op maat. Een persoonlijke werkwijze met als doel gewoontes doorbreken, fitter en gewoon weer lekker in je vel komen te zitten. Op de website staat alle informatie vermeld om aan de slag te gaan. Een kwestie van een kennismakingsgesprek aanvragen. De eerste stap is dan gemaakt!

Kan ik declareren?

Figuurstudio Tineke is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). De begeleiding door Figuurstudio Tineke wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. De voorwaarden zijn terug te vinden in uw eigen polis.

Ook kunt u contact opnemen met Figuurstudio Tineke om de op dit moment aangesloten verzekeraars op te vragen. De vergoeding van de verzekeraars varieert van een gedeeltelijke vergoeding tot een volledige vergoeding van de diensten van Figuurstudio Tineke.

GRATIS kennismakingsgesprek

De eerste stap maken om te werken aan een gezonde lifestyle is altijd moeilijk. Maar er zijn al vele vrouwen voor je geweest. Een goede eerste stap is een kennismakingsgesprek. Vul het formulier in en wij maken een persoonlijke afspraak met je. Doen!