Figuurstudio Tineke - Logo

Meer bewegen. Maar hoe?

Figuurstudio Tineke begeleidt jong & oud bij sporten en beweging. 

Start met bewegen via Figuurstudio Tineke.

Naast voeding is natuurlijk beweging een niet weg te denken onderdeel. Voor veel van onze cliënten was de stap om te gaan bewegen / sporten groot. Het voordeel van onze werkwijze is dat we maatwerk leveren en rekening houden met de persoonlijke situatie. Een goed schema wat helemaal toegepast is op je dagdagelijkse bezigheden.

Figuurstudio Tineke werkt in de regio Leidschendam-Voorburg intensief samen met Green-Fit House of Health and Fitness. Een zeer goed aangeschreven sportschool in Leidschendam-Voorburg, waar intensief wordt samengewerkt met sportinstructeurs en fysiotherapeuten. Samen met deze professionals stellen we een sportschema op, wat kan bestaan uit individuele oefeningen, maar wellicht ook leuke groepslessen als spinning of aerobic. Het aanbod is zeer uitgebreid en tot op heden is voor iedereen een leuk programma ontwikkeld.

Ben je angstig om de eerste stap te maken naar de sportschool? Bel of mail ons eens. Wij ondersteunen en begeleiden je op weg naar meer bewegen en naar de sportschool. Je bent niet de eerste die we helpen met deze succesvolle stap. Leeftijd en geslacht is totaal onbelangrijk. Onze cliënten variëren van tieners tot gepensioneerden. En allemaal zijn ze dolenthousiast over ons bewegingsaanbod.

Figuurstudio Tineke

Achter Figuurstudio Tineke zit Tineke Switzar-Heemskerk, gediplomeerd en erkend gecertificeerd gewichtsconsulente.

Met Figuurstudio Tineke wordt advies en begeleiding aangeboden welke ontwikkeld zijn op basis van de behoeften van de individu, dus advies op maat. Een persoonlijke werkwijze met als doel gewoontes doorbreken, fitter en gewoon weer lekker in je vel komen te zitten. Op de website staat alle informatie vermeld om aan de slag te gaan. Een kwestie van een kennismakingsgesprek aanvragen. De eerste stap is dan gemaakt!

Kan ik declareren?

Figuurstudio Tineke is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). De begeleiding door Figuurstudio Tineke wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. De voorwaarden zijn terug te vinden in uw eigen polis.

Ook kunt u contact opnemen met Figuurstudio Tineke om de op dit moment aangesloten verzekeraars op te vragen. De vergoeding van de verzekeraars varieert van een gedeeltelijke vergoeding tot een volledige vergoeding van de diensten van Figuurstudio Tineke.

GRATIS kennismakingsgesprek

De eerste stap maken om te werken aan een gezonde lifestyle is altijd moeilijk. Maar er zijn al vele vrouwen voor je geweest. Een goede eerste stap is een kennismakingsgesprek. Vul het formulier in en wij maken een persoonlijke afspraak met je. Doen!