Figuurstudio Tineke - Logo

Een beter voedingspatroon.

Structurele kleine veranderingen. Stap voor stap. Helemaal op maat. 

Gezonder leven met een beter voedingspatroon.

Met voeding denken veel mensen al snel aan afvallen. En bij afvallen denken de meesten aan het volgen van een (streng) dieet. waarbij je minder gaat eten om zo minder calorieën binnen te krijgen. Maar het kan anders. Via een Voedingscoach van Figuurstudio Tineke heb je een beter alternatief. Wij gaan je helpen via een coachingstraject om naar gezondere en volwaardige voeding te komen.

Een goed voedingspatroon is zo eenvoudig nog niet. En daarom is een voedingscoach de ideale oplossing. Samen met jouw persoonlijke voedingscoach gaan we een inventarisatie uitvoeren van je huidige voedingspatroon. Je voeding is tenslotte de basis voor je lichaam. Wist je dat verkeerde voeding niet alleen kan leiden tot over- of ondergewicht, maar soms ook tot mentale gezondheidsklachten?

De nadruk leggen we dus niet op afvallen of diƫten, maar op het veranderen van je voedingspatroon. En gezond eten kan ook lekker zijn. We hebben zat tips en trucs om je te laten zien dat het veranderen van je voedingspatroon absoluut zorgt voor ook lekkerder eten. Misschien denk je nu al dat je gezond eet, maar we zullen je laten zien dat wellicht je huidige voedingspatroon echt ook ongezonde onderdelen bevat.

Waar bestaat onze coaching uit?

De voedingscoaching van Figuurstudio Tineke is op maat en individueel. We gaan samen voor een langdurige en effectieve verandering van je voedingspatroon. Dit nieuwe voedingspatroon is ook direct de basis om bijvoorbeeld aan de slag te gaan met meer bewegen. Je nieuwe voedingspatroon zorgt al op korte termijn voor een verandering aan je lichaam. Niet ondenkbaar is dat je je al direct fitter en gezonder zult voelen. Een kwestie van de juist coaching en begeleiding. Gericht op een blijvend resultaat.

Wil je eens wat meer weten over je persoonlijke voedingscoach? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Figuurstudio Tineke

Achter Figuurstudio Tineke zit Tineke Switzar-Heemskerk, gediplomeerd en erkend gecertificeerd gewichtsconsulente.

Met Figuurstudio Tineke wordt advies en begeleiding aangeboden welke ontwikkeld zijn op basis van de behoeften van de individu, dus advies op maat. Een persoonlijke werkwijze met als doel gewoontes doorbreken, fitter en gewoon weer lekker in je vel komen te zitten. Op de website staat alle informatie vermeld om aan de slag te gaan. Een kwestie van een kennismakingsgesprek aanvragen. De eerste stap is dan gemaakt!

Kan ik declareren?

Figuurstudio Tineke is aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). De begeleiding door Figuurstudio Tineke wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. De voorwaarden zijn terug te vinden in uw eigen polis.

Ook kunt u contact opnemen met Figuurstudio Tineke om de op dit moment aangesloten verzekeraars op te vragen. De vergoeding van de verzekeraars varieert van een gedeeltelijke vergoeding tot een volledige vergoeding van de diensten van Figuurstudio Tineke.

GRATIS kennismakingsgesprek

De eerste stap maken om te werken aan een gezonde lifestyle is altijd moeilijk. Maar er zijn al vele vrouwen voor je geweest. Een goede eerste stap is een kennismakingsgesprek. Vul het formulier in en wij maken een persoonlijke afspraak met je. Doen!